test orders for training purposes

General Information about POS Pizza 6
Veteran Member
User avatar
Posts: 249
Joined: Sun Sep 30, 2007 8:13 pm
Location: Ohio

test orders for training purposes

Postby durbancic » Thu Jun 06, 2013 8:59 am

Would it be possible to install the SA version on one of our networked PC's (not the server) and import the menu files to it to allow trainees to run and ring through practice orders? This would allow the orders to be run through without having to void orders. All I would really want is the POS to print receipts, I would not use makeline screens for this practice.

Dan

Site Admin
User avatar
Posts: 2263
Joined: Wed Apr 16, 2003 4:35 pm
Location: Western PA

Re: test orders for training purposes

Postby Scott » Sat Jun 08, 2013 8:30 am

The [SA] version requires a dongle, so it won't work unless it's on the same PC as the server.

Another solution would be to create a copy of your current database and have one of the stations to where it could choose the "live" database or the "training" database upon startup. Use a "trainee" user ID so that people won't get confused as to which database the system is currently pointed at. It also shows this at the bottom of the main screen, but sometimes people don't pay attention to the details.

A final solution would be to use the [LT] version instead of the [CS], or [SA]. Most of the core features would still be there.


Scott

Return to General Information

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest