Busy

Help with the POS Pizza databases, Items + Toppings, Employees, Customers, etc
Active Member
Posts: 40
Joined: Fri Feb 27, 2004 8:45 am

Busy

Postby tbryan » Wed Jan 19, 2005 2:02 pm

It is getting so that every time you change catagories, select an item or do anything, the "busy" message comes up. Is this a result of the increasing historical data or something else?

Site Admin
User avatar
Posts: 2175
Joined: Wed Apr 16, 2003 4:35 pm
Location: Western PA

Postby Scott » Thu Jan 20, 2005 4:02 pm

No we added that message between category changes because some people with older PCs were wondering if it was doing anything. It depends on the speed of the PC and the network connection as to how long or if you will see that message.

Scott

Return to v5 Database Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest