Setting up kitchen screen on LT Version, is it possible?

General Seup or Installation Help
New Member
Posts: 1
Joined: Sat Feb 13, 2016 4:31 pm

Setting up kitchen screen on LT Version, is it possible?

Postby AMachuca » Sat Feb 13, 2016 4:34 pm

I own a small pizza restaurant and the full version is very expensive for me, is there any way i can set up a kitchen screen with the LT version of the software? Thanks!

Site Admin
User avatar
Posts: 2182
Joined: Wed Apr 16, 2003 4:35 pm
Location: Western PA

Re: Setting up kitchen screen on LT Version, is it possible?

Postby Scott » Sun Feb 14, 2016 3:44 pm

No, the free version can only print to kitchen printers.


Scott

Return to v5 Installation Help and FAQs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests