Excced number of node.

User-to-User general discussions regarding POS Pizza
Member
Posts: 28
Joined: Sat Jul 30, 2005 11:30 am

Excced number of node.

Postby hho » Tue Mar 14, 2006 11:29 am

Scott.

I have setup three computer A, B, and C. Computer A are act as server, other two is client. The problem is, it only allow 2 computer run at a time, when I run the third computer, a pop up window mention the number of node is exceed.

On computer A (server), I go into "file->local config" and set the node to "Auto" on every computer. Do you have any idea what I am doing wrong?

Thanks
Hung Ho

Site Admin
User avatar
Posts: 2377
Joined: Wed Apr 16, 2003 5:35 pm
Location: Western PA

Postby Scott » Tue Mar 14, 2006 8:47 pm

Your license is probably only a 2-node license. Go into the Management Utility program and then go to the Help menu and select About Program. You will see where it shows your current licensed node count.

Scott

Member
Posts: 28
Joined: Sat Jul 30, 2005 11:30 am

Postby hho » Wed Mar 15, 2006 11:35 am

Scott,

What do I need to do to get the license for 3-node or more. Since the third computer which I have already have a lincense exist and it can run POS Pizza fine.

Thanks
Hung

Site Admin
User avatar
Posts: 2377
Joined: Wed Apr 16, 2003 5:35 pm
Location: Western PA

Postby Scott » Wed Mar 15, 2006 1:32 pm

You will have to purchase a 3-node license. We will in turn send you new license keys for the 3-node license for all of your machines. The extra node costs $125 which will allow you to run 3 order stations at one time on any of your licensed computers.

Scott

Return to General Information about v5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests