More than 1 user simultaneously.

General Discussions
Member
Posts: 9
Joined: Sun Nov 10, 2019 10:47 am

More than 1 user simultaneously.

Postby Papa-Enrico » Sun Nov 10, 2019 10:52 am

Hi...I need to have 2 monitors, and was wondering if I should purchase a computer to install POS Pizza and run 2 monitors from it...OR, purchase 2 all in 1 monitors (with 2 versions on POS Pizza)? If I install on computer, will I be able to run POS Pizza on both monitors at same time?

Site Admin
User avatar
Posts: 2294
Joined: Wed Apr 16, 2003 4:35 pm
Location: Western PA

Re: More than 1 user simultaneously.

Postby Scott » Sun Nov 10, 2019 2:34 pm

You will need 2 PCs, each with their own touchscreen or mouse & keyboard and the [CS] version of POS Pizza which allows multiple stations to operate at the same time.


Scott

Member
Posts: 9
Joined: Sun Nov 10, 2019 10:47 am

Re: More than 1 user simultaneously.

Postby Papa-Enrico » Sun Nov 10, 2019 2:39 pm

SO I guess the option of 2 All in one system is more economical and easy setup, aside from purchasing 2 licences of POS Pizza?

Site Admin
User avatar
Posts: 2294
Joined: Wed Apr 16, 2003 4:35 pm
Location: Western PA

Re: More than 1 user simultaneously.

Postby Scott » Sun Nov 10, 2019 2:41 pm

Two all-in-ones would probably be the easiest setup. You will need 1 base license for POS Pizza, then 1 add-on node for the additional station. You could also optionally purchase the premium module license if you would rather use it.


Scott

Member
Posts: 9
Joined: Sun Nov 10, 2019 10:47 am

Re: More than 1 user simultaneously.

Postby Papa-Enrico » Sun Nov 10, 2019 2:54 pm

Thank you for the reply...I have never used a POS system before. I have been playing around with the free version and I think I want to take the plunge. Is it possible to purchase the premium module license later on, after I get used to the program itself? And would it erase the current data entries?

Site Admin
User avatar
Posts: 2294
Joined: Wed Apr 16, 2003 4:35 pm
Location: Western PA

Re: More than 1 user simultaneously.

Postby Scott » Mon Nov 11, 2019 7:54 am

Yes, you can always purchase the Premium Module license at a later time, as well as other add-ons like more node licenses etc..

The Premium Module is still included in the package, allowing you to play around with it and set it up. The only thing that it cannot do without the license is submit an order. It can do everything else allowing you to fully configure and test it prior to purchasing the license.


Scott

Return to General Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest